w 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 143 kcal |
Białko | 12.51 g |
Tłuszcz | 9.47 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3.11 g |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 1.9 g |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 3.64 g |
Cholesterol | 370 mg |
Węglowodany | 0.71 g |
Błonnik | 0 g |
Cukry | 0.37 g |
Zobacz również inne produkty |
---|
jabłko bez skórki Żółtko jajka - surowe Kurczak, korpus, mięso ze skórą, gotowany Jabłka suszone Białko jajka - surowe |
Minerały | |
---|---|
w 100g | |
Wapń | 56 mg |
Żelazo | 1.75 mg |
Magnez | 12 mg |
Fosfor | 197 mg |
Potas | 138 mg |
Sód | 297 mg |
Cynk | 1.29 mg |
Miedź | 0.07 mg |
Mangan | 0.03 mg |
Selen | 30.6 µg |
Fluor | 1.1 µg |
Witaminy i związki organiczne | |
---|---|
w 100g | |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.39 mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.06 mg |
Kwas pantotenowy | 1.53 mg |
Witamina B6 | 0.14 mg |
Foliany | 35 µg |
Cholina | 234.1 mg |
Betaina | 0.3 mg |
Witamina B12 | 0.71 µg |
Witamina A | 160 µg |
luteina i zeaksantyna | 501 µg |
Witamina E | 1.04 mg |
Witamina D | 2 µg |
Witamina D2 | 0 µg |
Witamina D3 | 2 µg |
Witamina K | 0.3 µg |